Hestra

Hestras Historie

Hestra er et gammelt brand, som med tiden har vokset sig til et verdenskendt brand over hele kloden. Hestra blev grundlagt tilbage i 1936, i en lille provins i Sverige, der hed Småland. Det blev startet af Martin Magnusson og hans familie, der kreerede håndlavet handsker til arbejderne i skoven. Dette gjorde de i en årrække indtil skiløberne opdagede Hestra handskernes kvalitet. Dette har os skiløbere gjort lige siden, hvor Hestra nu levere handsker til 25 forskellige lande, hvor mere end 400 styles er på markedet. Dette gælder alt fra hverdagshandsker til de hardcore skiløbere, der sikre et ekstremt bredt udvalg. Virksomheden styres stadigvæk af Magnusson familien, hvor 3 generation nu har taget over. Fokusset i familie virksomheden ligger stadigvæk på at lave kvalitets handsker, der skal kunne passe et en hvilken som helst hånd, for at give den bedste komfort på markedet.

Hestra har siden midten af 90’erne haft stort fokus på at levere en miljøvenlig handske, der sætter det mindst mulige CO2 aftryk på planeten. De har siden da kigget på at optimere produktionskæden, med henblik på at sikre et bedre miljø. Dette sker helt ned i den mindste detalje, hvor transporten og materialet af produkterne kontrols og forbedres. Hertil har Hestra altid leveret en handske, der har haft en lang levetid, i et slidstærkt materiale. Dette gør vi kan beholde handsken i længere tid, og denne vej rundt, også sikre et bedre miljø. Hestra har to teams, et grundlagt i 1995 og det andet i 2008, der kun har til fokus, at forbedre en miljøvenlig produktion.  

Hvad er forskellen på luffer og handsker? Fordele og ulemper ved begge. Skihandsker med 3 fingre?

Hestra har siden sin spæde begyndelse i 1937 haft et stort fokus på at levere topkvalitets handsker. Dette fokus har de stadig, hvor de kun anvender de bedste materiale, i alt fra læder, rosskind, fibre osv. Eftersom Hestra med årene er blevet større, er forbrugernes behov også blevet mere alsidige. Derfor producere Hestra også alt fra Luffer, 5 fingerhandsker, 3 fingerhandsker, læder handsker osv. Lufferne sikre dig en yderst var og behagelig handske, hvor komfort er af højeste prioritet. Dog bliver ens mobilitet med luffen forringet, eftersom ens 4 finger er sammenkoblet. 5 Finger handsker, er den klassiske handske, som giver en maksimal mobilitet, og mulighed for at bruge alle fingrene. Dog er denne type handske en smule koldere at have på imod sætning til en luffe. Den gyldne middel vej på må være Hestra’s 3 fingerhandske, hvor lillefingeren, ringfingeren og langfingeren er ”sammenkoblet”, mens pegefingeren er fri. Dette giver en meget varm handske, hvor mobiliteten stadig beholdes eftersom pegefingeren beholdes fri.

Det skal den rette skihandske have af egenskaber

Skihandsker kommer i mange forskellige slags, men nogle elementer er et must have, når man skal købe en skihandske. En god handske, er en vandtæt handske der har et godt greb, og en god pasform til din hånd. Det er derfor vigtigt at give størrelsesguiden et grundigt kig inden man køber, eller man prøver et par stykker i vores fysiske butikker.

Hestras mest populære handsker

Hestra producere en lang række topkvalitets produkter, der heller ikke går de professionelles næse forbi. Dette ses f.eks. med den verdenskendte langrendsløber, Johannes Klæbo, der bruger en Ergo Grip Windstopper Race handske fra Hestra. Det samme gælder med Mike Douglas, der er mest kendt for at opfinde TwinTip skien. Mike har stået på ski i 23 år, og har derfor en dels års erfaring med gode og dårlige handsker. Det er derfor ingen tilfældighed, at Mike står med en tops kvalitets Hestra handske, der er nødvendig til de kolde dage på bjerget.

Hestra hos One Open Sky

Hos OneOpenSky har vi altid haft et stort udvalg af Hestra handsker til både piger og drenge, mænd og damer. Dette har vi beholdt igennem en længere årrække pga. den sublime kvalitet og komfort de giver til dig som skiløber eller snowboarder.
Vi har selvfølge en række forskellige gode tilbud på vores Hestra handsker, der kan ses i vores Sale kategori. Vi sælger Hestra handsker både i vores fysiske butik i Herning, men også i vores butik i hjertet af København. Dertil sælger vi det også online, hvor vi sætter stor ære i at kunne levere varen dagen efter, man har købt det. Vi tilbyder derudover fri fragt over 499 kr., så du ikke behøves tænke på uforudsete udgifter.