STEP ON & SUPERMATIC

De to førende ”Speed Entry” bindinger er Burtons Step On og Nideckers Supermatic.

Den store forskel på de 2 er, at du med Burtons Step On bindinger også skal bruge Burtons Step On støvler. Her træder du blot i oppefra, og bliver direkte forbundet med hi-backen, hvorefter fronten af støvlerne låser din position i bindingen. Det er både nemt, hurtigt og smertefrit, da støvlerne sidder super godt. Step On skal opleves, og det har fået selv Burtons mest oldschool teamriders overvundet til både piste, offpiste og park.

 

Nideckers revolutionerende Supermatic binding er også kaldet "step-in" eller "rear-entry". Det er den første universelle, automatiske binding med to indgange. Supermatic-bindingen fungerer derfor på 2 måder. Du kan bruge den som en normal two-strap binding og du kan bruge det selvlukkende system. Du skal bare vippe hi-backen bagud, skubbe din fod ind og træde ned på hælpedalen for automatisk at aktivere bindingen. Det er det - du er klar til at køre.

Det smukke ved Supermatic systemet er, at det fungerer med enhver støvle fra enhver producent.

BURTON STEP ON

REAR ENTRY

HVAD SKAL JEG SÅ VÆLGE?

Netop dét spørgsmål kan du faktisk selv bedst besvare, holdt oppe imod dit behov og budget.

For er du klar til at investere i et par nye støvler for at få Burtons Step On? Eller tiltaler det dig mere at beholde dine egne støvler og skifte til Nideckers Supermatic? Det kan også være du ser tiden an og foretrækker, at forblive på de klassiske bindinger med stropper for nu.

Mulighederne er mange, men fælles for det hele er, at vi tilbyder alle typer af Snowboard-bindinger hos One Open Sky. Klik på linksene herunder for at se udvalget.