Hvilket udstyr er vigtigt?

Vi bliver oftest spurgt om, hvad man skal kigge efter når jagten på det nye sikkerhedsudstyr påbegyndes, derfor har vi herunder samlet et kort skriv, der giver dig det vigtigste information. 

Gennem de sidste par år, er der nemlig ingen tvivl om, at sikkerhedsudstyr til skiferien har rykket sig markant! Når vi er på vej ned af pisten ser vi heldigvis flere og flere med skihjelme på, og nogle skisportssteder er det nu et krav at bære hjelm.

For os ski- og snowboardnørder hos One Open Sky, føler vi ikke længere at skihjelmen er det eneste nødvendige sikkerhedsudstyr, som du har behov for. Vi vil også lægge fokus på rygskjoldet, der har til formål at beskytte ryggen mod et uforventet slag, i form af styrt eller hvis du bliver påkørt af andre bagfra. Skal du uden for pisten er det også vigtigt at overveje for sikkerhedsudstyr som lavinegrej.

Skihjelmen er et kompliceret univers, af utallige teknologier, konstruktioner og designs, som alle har noget at bidrage med. Vi har valgt at gøre det simpelt og opdelt vores skihjelme af tre kategorier, skumhjelmen, MIPS-hjelmen og WaveCel-hjelmen. Nedenfor er vi gået kort i dybden med de tre slags hjelme. Men vil du vide mere om de forskellige, så tøv ikke med at kontakte os.

Skumhjelme:

Den klassiske skihjelm, der er pålidelig og behagelig.

MIPS-hjelme:

Den mest populære teknologi, der har et bevægeligt lag i hjelmen for bedre absorbering og fordeling af slaget.

WaveCel-hjelme:

Den nyeste og mest sikre teknologi med en cellestruktur, der kan klappes sammen og bevæge sig under fald for den mest optimale absorbering og fordeling af slaget.

 

Se vores udvalg af skihjelme nedenfor

SKUMHJELME

MIPS & WAVECEL

RYGSKJOLD UDVALG

LAVINEGREJ