RETURNERING/FORTRYDELSE

Følgende handelsbetingelser gælder kun ved køb på oneopensky.dk og ved køb leveret til Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland. For returnering af varer købt i vores fysiske butikker, se nederst på denne side.

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af pakken.  Hvis du har fortrudt købet af en vare på oneopensky.dk, skal du sende varen til nedenstående adresse:

One Open Sky
Golfvej 10
7400 Herning

Varen skal sendes uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du har også mulighed for at indlevere varen i en vores fysiske butikker i Herning eller København inden for fristen på 14 dage fra modtagelse af varen. For at udnytte fortrydelsesretten skal du meddele One Open Sky kundeservice om dette. Dette sker via en utvetydig erklæring (fx postbesørget brev) eller via vores online returformular via linket herunder. Da du selv står for returneringen af pakken rettidigt, er det vigtigt at få en kvittering for afsendelse af varen, i tilfælde af at der skulle opstå en twist omkring returnering af pakken. 

Julegaver 2021 

Ved køb af julegaver 2021 har vi udviddet vores bytteservice, så det er muligt at bytte varer købt som julegaver til 6 januar 2022. Bytteservicen inkluderer ombytning af varer til nye varer eller tilgodebevis. Anfør en kommentar på webordren ved bestilling at der ønskes et julebyttemærke på ordren.

 


ØNSKER DU VAREN BYTTET?
1. Gennemfør og betal en ny ordre på det ønskede alternativ.
2. Udfyld vores returformular og notér dit nye ordrenummer i kommentarfeltet.
3. Er varen sendt via GLS, kan du benytte den medsendte returlabel og indlevér pakken til en GLS pakkeshop.
4. Når vi har registreret din returpakke, overføres returbeløbet til din konto. Ved ombytning via returlabel er returfragten gratis. Er varen leveret via PostNord, fragtmand eller anden speditør skal du selv stå for returnering og evt returneringsomkostninger.
5. Du har altid mulighed for at bytte varer i vores fysiske butikker inden for tidsfristen på 14 dage fra modtagelse af varen.


ØNSKER DU AT FORTRYDE ET KØB OG RETURNERE VAREN?
1. Udfyld vores returformular.
2. Er varen sendt til dig med GLS, kan du benytte den medsendte returlabel. Det koster kr. 39,00 som bliver modregnet dit returbeløb. I så fald skal du blot benytte den vedlagte GLS returlabel og indlevere pakken til en GLS pakkeshop.
3. Bliver varen sendt med PostNord eller fragtmand, er du selv ansvarlig for returnering og omkostninger forbundet hermed. 
4. Når vi har registreret din returpakke, overføres returbeløbet til den betalende konto.

Ring til os på +45 97122965, hvis du ønsker hjælp til at finde et alternativt eller ved andre spørgsmål :-)


VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR 
Vi gør opmærksom på at pr. 13/6-14, blev ændret i lovgivningen omkring websalg jf. forbruger aftaleloven §8. Dette vil sige at du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes dennes håndtering af varen for at fastslå varens egenskaber, type, art og den måde som den fungere på. Det vil sige at du kan prøve varen på samme måde som man ville i vores fysiske butik. Du skal være opmærksom på at hvis du sender en varer retur, der er blevet brugt, vasket eller hang tags pillet af. Vil varens værdi være forringet med minimum 50%. I visse tilfælde vil forringelsen være helt op til 100%. Dette afgøreres af One Open Sky i efter modtagelses af varen. 

TILBAGEBETALING AF RETURBELØB
Ønsker du pengene retur, sker refunderingen på samme måde som betalingen er foretaget. Har du benyttet et betalingskort, refunderes beløbet til det betalingskort, du har benyttet til at foretage købet. Har du benyttet MobilePay, refunderes beløbet til dit kreditnort der er tilknyttet din MobilePay konto. Har du købt gennem Viabill, annulleres denne aftale. Ved indlevering af en returvare i en af vores fysiske butikker sker refunderingen på samme vis. Grundet hvidvaskningsloven har vi ikke mulighed for at refundere et beløb i vores butikker. 


RETURNERING/FORTRYDELSE AF VARER KØBT I VORES FYSISKE BUTIKKER

Vær desuden opmærksom på at ovenstående gælder for køb foretaget online på oneopensky.dk. For vores fysiske butikker (One Open Sky Herning og One Open Sky København) gælder kun 14 dages bytteret for nye varer, ingen returret. Nedsatte varer købt i vores fysiske butikker byttes ikke og tages ikke retur, men vi har mulighed for at udstede et tilgodebevis til dig. Ved køb i vores fysiske butikker gælder din bon som garantibevis.