Youth Slasher Comp Vest

Varenummer 4940BEU-DF4
799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Youth Slasher Comp Vest er børneversionen af de populære impact veste i O’Neill Competition serien. De nu endnu lettere, stærkere og de mere beskyttende impact veste sætter en ny standard inden for kategorien. O’Neill Youth Slasher Comp bruger NytroLite skum, der er 20% lettere og mere hurtigtørrende. Samtidig er impact vesten fremstillet i O’Neill UltraFlex med høj strækbarhed, sektor inddelt skumkerne og anatomiske flex points, som giver god bevægelighed.

Detaljer:
- NytroLite skumkerne
- Front lynlås
- UltraFlex konstruktion, høj strækbarhed
- Anatomiske flex points
- Hurtigtørrende

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2018S
  • Køn: Junior