Youth Epic 5/4 Back Zip Full Våddragt

Varenummer 4219G-GL3
1,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

4219G-GL3 – NAVY /NAVY/ BERRY
O’Neill Youth Epic 5/4 Back Zip Full
Epic er blandt de bedste dragter til junior på markedet. Dragten er spækket med de selv samme detaljer som voksendragterne. Dragten er konstrueret i 5/4mm UltraFlex DS High performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. Dertil er dragten udstyret med limede syninger, hvilket mindsker vandindstrømning og dermed gør dragten varmere. Dragten kan bruges til surf, SUP, sejllads og anden aktivitet på vandet. Et sikkert hit til Danmark eller andre lande med kolde vandtemperaturer.
- 5/4mm UltraFlex DS Neopren
- Gluid & Blindstiched Seam Construction
- Back Zip
- Double superseal
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Krypto Knee Padz
- Lomme til nøgle

Glued & Blindsticted Seam: er en teknologi, der bliver brugt til high-performance våddragter. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst limer man alle syninger for at mindske vandindstrømning, hvorefter man taper alle syninger der er udsat for meget pres. O’Neill bruger Flexloc syninger, der er både stærkere og mere fleksibel sammenlignet med traditionel blindstich.
100% UltraFlex DS neopren: er en type high-performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. ”Stretch-factor” – 150%.
Double Superseal Neck: er en 2-lags konstruktion ved halsen, der sikrer maksimal komfort og vandtæthed.
Stratetic Seamless Paddle Zones: er et ergonomisk korrekt panel uden ”trælse” syninger langs armene. Dette mindsker ”rashes” og øger fleksibiliteten og giver maksimal komfort.
Krypto Knee Padz: Ergonomisk beskyttelsespanel på knæene

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2020S
  • Køn: Junior
  • Neopren tykkelse: 5 mm
  • Lukning: Back zip