Yeasayer - dame Snowboard 2022/23

Varenummer 13222108000
2,624.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Et alsidigt snowboard der kan bruges på hele bjerget


Fra off-pisten til dine yndlingsparker, Burton Yeasayer kvinde Snowboard tæmmer alt, der står i vejen for dig.

Boardets Flat Top-profil surfer gennem dyb pudder, mens den holder stabiliteten under dine fødder, og et symmetrisk design holder dig i kontrol, uanset hvilken vej du ende du har forrest. Tilgængelig i to versioner, vælg den afslappede Flying V eller kontrollen af Flat Top. En liste med funktioner sikre at turen er lige så venlig, som den er sjov, med en energisk core (kerne), og en symmetrisk nose (front) og tail (bagende), som hjælper dig, uanset om du surfer gennem dybt sne der går til knæet eller er på vej en tur i parken.

Detaljer om produktet

En flat top profil, der skaber stabilitet, balance og en fantastisk kontrol over boardet kantgreb, mens du får lov til at udfordre dig selv i parken.

Boardet er udstyret med en Twin shape, som betyder du har et 100% symmetrisk board, som skaber en balanceret snowboarding eventyr, du kan køre efter lige den stil du har, uden at udfordre boardets konstruktion. Det betyder også at vi har et symmetrisk flex fra tip til nose.

Super Fly 800G Core er en to-arts trækerne, der er fyldt med pop og veksler mellem hårdt og blødt træ for at reducere den samlede vægt af boardet, uden at begrænse ydeevnen.

Dualzone EGD er trækorn der er placeret langs kanterne på to zoner vinkelret på kernen for mere kanthold, respons og styrke i boardet.

Triax Fiberglass giver et blødere flex til lettere ryttere, mens den giver den styrke og respons.

En base der giver fart og styrke og kræver kun lidt vedligeholdelse, for boardet kan holde sæsonen ud.

Channel® Board Mount er designet til at hjælpe med at få den perfekte stilling og er kompatibel med alle større bindinger.
Længde Bredde Binding Størrelse
140 240mm M/L
144 242mm M/L
148 244mm L
152 247mm LHvis du har flere spørgsmål om boardet er du altid velkommen til at kontakt os. Du kan kontakte os over mail eller telefon. Men har også den mulighed at komme forbi en af vores butikker i enten Herning eller København.

Telefon: 97 12 29 65
Mail: info@oneopensky.dk
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Flat, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste