Yeasayer Flying V - dame Snowboard 2022/23

Varenummer 10708109000
2,624.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Carve dine sving med alsidigheden, kontrollen og kanter som ikke fanger, med et board bygget til at udvide din horisont.

Fra uudforskede bjergsider til dine nye yndlingsparker, Burton Yeasayer Snowboard til kvinder tæmmer alt hvad der står i vejen for dig. Boardets Flying V-profil giver en afslappet og flydende følelse, mens et True Twin-design holder dig i kontrol, uanset hvilken vej boardet peger. En lang liste af fede features arbejder alle sammen for at sikre, at turen er lige så venlig, som den er sjov. En energisk kerne, Scoop-nose og tail, giver kanterne en fang-fri fornemmelse, uanset om du surfer gennem knæhøj puddersne eller glider hen af en boks i parken.

Dette snowboard er perfekt til den øvet snowboarder der leder efter et next-level performance board. Med det bløde twin flex, sammen med Flying V Bend er dette board perfekt til at carve gennem pisten, ligger op til leg hvor end der snowboardes og giver stor tilgivelighed i parken.

Spefikationer:
- BEND: Flying V
- FLEX: Twin flex
- SHAPE: Twin
- CORE: Super Fly 800G, med Dualzone EGD forstærkninger på toe og heel egde, for bedre hold, styrke og respons i kanterne
- BOARD MOUNT: The Channel® Board Mount
Længde Bredde Binding Størrelse
140 240mm M/L
144 242mm M/L
148 244mm L
152 247mm L

 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Camber, Hybrid Rocker, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste