XT3 Free 130 MV Gripwalk

Varenummer LBL7010
5,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Lavet til at gå OP, bygget til at stå på ski NED. Den helt nye XT3 130 MV er for den fødte freerider. Med deres nye Active Power V-Lock og friktionsfri hængsel tilbyder XT3 ubesværet mobilitet og bevægelsesområde på vej op.
Lås den derefter ned for nedstigningen og frigør den klippefaste kraft og præcision i Langes innovative Dual Core-konstruktion. Specialbygget til den moderne freeride skiløber, XT3 er en ny benchmark free-touring præstation, fordi du skal op, for at komme NED.

Bootfitting
Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.
Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i Herning eller København og være sikker på at få den helt rigtige skistøvle til dig.
 

Specifikationer

  • Brand: Lange
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 100 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 130