XC-BINDING RACE SKATE IFP BLACK YELLOW

Varenummer S55020
549.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Race Skate IFP er en højtydende binding til skateskiløbere og racerløbere, der leder efter enhver fordel. Den ekstra stabilisator lader støvlen sidde tæt på bindingen for maksimal kraftoverførsel og præcis kontrol, og Double Lock Slider-betjeningen er blevet forbedret for hurtig og nem justering af bindingspositionen.

Bindingerne kan hurtigt sættes på skien uden brug af værktøj. Når det er tid til at stå på ski, kan Turn Lock-mekanismen betjenes selv med handsker på, hvilket gør ind- og udstigning lettere end nogensinde før.

Teknik, temperatur og snesammensætning har alle indflydelse på skiens ydeevne: Med alle TURNAMIC®-modeller giver denne fuldstændig værktøjsfri justering, skiløbere får mulighed for bedre at matche deres individuelle behov. At skyde bindingen fremad giver mere stabilitet, mens det at skubbe bindingen tilbage vil mærkbart forbedre glidningen.

Med den optimerede opsætning af de støvlebindende-plade-ski-komponenter giver TURNAMIC® dig dynamisk skipræstation som aldrig før. FLOWFLEX® teknologi gør det muligt for skien at bøje frit. Den mere afslappede skiløber sætter pris på perfekt kontrol
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2023-24