Xbreed Foil 00F 2022

Varenummer K1SBXBRDF
4,948.00 DKK 8,249.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
X:Breed kommer med en dobbelt spids og haleform med en thruster finkonfiguration. Denne sæson har vi udviklet X:Breed til en freestyle trick maskine. I overensstemmelse med det bedste, som X:Breed har at tilbyde, har Cabrinha bevaret det symmetriske tip til tail design, hvilket gør X:Breed hurtigere og mere livlig. Boardet kommer hurtigt op, kører ind og ud af sving og gør det supernemt at lægge skinnen op lige før et lufttrick.

Boardet er lavet til: CROSSOVER SURF/KITE FOIL

Detaljer:
- Optimeret omrids med reduceret bredde for bedre kørsel
- 5 finkonfigurationer - quad eller thruster
- Hale kanaler for forbedret greb og drejning
- Vender tæt i lommen
- Fremmer surfing fra top til bund
- Perfekt til manøvrer i luften

Cabrinha’s historie
Cabrinha Kites blev grundlagt, inspireret og drevet af vandsports-entusiasten Pete Cabrinha. Cabrinha producerer kitesurfingudstyr til vandsports-eventyrere over hele verden. Petes tilgang til innovation har været drivkraften bag Cabrinha’s udvikling og har holdt brandet teknisk og kulturelt forbundet med dets kunder. Efter at have slået sig sammen med Neil Pryde i 2000, har Cabrinha haft stor gavn af Pryde-gruppens langtrækkende historie med at producere sejlads og sejlsport.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Cabrinha
  • Årgang: 2022
  • Kiteboard type: Foil