X Max 130 White/Yellow Skistøvler

Varenummer L37812600
1,999.00 DKK 3,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Salomons historie
Salomon har spillet en markant rolle inden for skiløb siden 1947. Som brand blev Salomon skabt i 1947, hvor det hele begyndte med savklinger, men i dag er Salomon nok et af de mest velkendte brands verden over. I 1957 skabte de Salomon bindingen, ’le lift’, som hurtig blev omdrejningspunkt for skiløbet verden over, og som gik hen og erstattede den ellers velkendte læderskibinding. Salomons passion for outdoor sport, nye teknologier og ordentligt håndværk har altid kunne afspejles i deres produkter. De er i dag blandt de største brands, som leverer udstyr til skiløb, snowboarding, adventure racing, hiking, løb og faktisk alt hvad der indbefattes i begrebet ’outdoor’. Salomon har og vil altid have fokusset rettet solid mod kernen af deres forretning - skiløbet. Det havde de for 70 år siden og det har de stadig. Du vil derfor ikke blive skuffet, hvis du falder for denne lækre model. Skistøvlen har alle de funktionelle kvaliteter du kunne ønske dig. Der er herfra kun at sige god skiferie!
OneOpenSky er med dig hele vejen!
Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring skistøvlen. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skistøvlen vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Hvis du skulle vælge at komme forbi en af vores fysiske forretninger, vil du have mulighed for at få tilpasset skallen og inder støvlen, så den passer unikt til din fod. Dette giver en fremragende fornemmelse på pisterne, samt på eftermiddagstimerne, hvor dine fødder ellers ville kunne være ømme.
 

Specifikationer

  • Brand: Salomon
  • Årgang: 2016-17
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 98 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 130