Worldcup Race Coach Flex S GTX Handsker - Black-Ice Lemon

Varenummer 649805301
909.00 DKK 1,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Leki, hvem er de?
Leki begyndte sin rejse med at producere, verdens bedste, skistave tilbage i 1970. Designet samt de funktionelle kvaliteter blev udtænkt af Karl Lenhart, der var en pionere indenfor skistave. Leki har lige siden produceret verdens bedste skistave. Deres vision er stadig at producere det mest innovative, samt bæredygtige produkter, der lever op til forbrugerens høje forventninger til dem. Dette gjorde de for 10 år siden og det gør de også i dag. Når du køber en Leki handske er du garanteret verdensklasse kvalitet samt komfort, der helt sikkert ikke vil skuffe dig. Leki har et bredt sortiment af handsker, hvor komfort og kvalitet går hånd i hånd. Dette gælder alt fra deres race handsker til deres almindelige skihandsker, og det samme gælder derfor også for denne lækre handske.
Produkt information:
Handsken kommer med Lekis world cup design, der sikre dig beskyttelse over hele håndfladen. Der er en række forskellige beskyttelsespaneler, der er konstrueret med Lekies nyeste og mest innovative teknologier. Du vil med denne handske få maksimal komfort og beskyttelse. Designet på handsken sikre, at den passer perfekt sammen med skistave med Trigger S systemet integreret. Handsken er designet til at forblive ekstra varm og behagelig dagen lang. Dette skyldes det unikke design, der sikre at handsken sidder ergonomisk korrekt på hånden, og varmedannelsen forbliver herved fremragende. Leki har hertil designet handsken med flere membraner, der gør handsken vandtæt. Dertil er handsken designet med den verdenskendte GOR-TEX membran, der sikre at handsken forbliver vind- og vandtæt.
Detaljer:
- Leki Worldcup racing collection
- Trigger S
- Race fit
- Extra warm
- Waterproof
- Gore-Tex
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:
Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring handsken. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Handsken vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Leki
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre