Women's Winter Rental GBS Våddragt

Varenummer 4190-XXX
1,349.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
O'neill kvalitetsvåddragt til dig der ønsker høj værdi for pengene og samtidig prioritere holdbarhed og god fit. Dragten er baseret på O'neill's gennem testede Epic og Reactor serier. Dragten er meget nem at komme i og af, og samtidig med O'neill's "super seal" halskrave som sikre imod vand den vej. Denne dragt er den lidt tykkere neopren på 5/3 mm som egner sig godt til daske forhold forår sommer og efterår.
Dragten er endvidere lavet i specifik dame fit for endnu bedre pasform


Detaljer:
- 5 mm på kroppen / 3 mm på ærmer
- FluidFlex
- GBS limet og "blindstitched" syninger
- Ergonomiske knæbeskyttere
- Nøgle lomme
- Specifik dame fit

!! Dragten har forskellig farver på ærmer alt efter størrelse, se detalje billed for farve kombinationerO'neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at være det førende våddragtsbrand i verdenen. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft et stort fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52, og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Dame