Women's Psycho Tech 5/4 + CZ Full Våddragt

Varenummer 5367-FY9
2,899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

O’Neills Historie:

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at være det førende våddragtsbrand i verdenen. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft et stort fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52, og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
Produktinformation:

Våddragten er fremstillet med O’Neills Technobutter 3 neopren, som er det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme og komfort. Denne neoprentype er kommet for at blive i O’Neill’s udvalg og opfylder uden tvivl dine behov. O’Neills eksklusive FUZE – Front Upper Zip Entry – lukning, er et nyt og spændende alternativ til de klassiske front- og back zip lukninger. Lukningen holder dig stadig tør, og giver dig en ubegrænset fleksibilitet, what not to like. O’Neill har dertil designet denne dragt med deres ”Double Superseal Neck” feature, der sikre at lynlåsen ikke unødvendigt går op. O’Neill giver dig med denne dragt et ergonomisk lækkert design, der sikre høj mobilitet og mindsker evt. udslet ved armene. Dette har de kunne sikre med deres ”seamless paddles”, som sikre dig at syningerne ikke genere din oplevelse ude på vandet. Dragten er konstrueret med helt specielle knæ paneler, hvor neoprenen er ekstra slidstærk. Det slidstærke materiale går ikke på kompromis med fleksibiliteten, der stadig forbliver i top. Designet sikre dig en lille lomme, hvor nøgler eller andet småt kan opbevares. Lommen er ergonomisk designet, yderst slidstærk og nem at komme til på benet.
Detaljer:

- Technobutter 3 neoprene
- F.U.Z.E. Entry system
- Double superseal neck
- Strategic seamless paddle zones
- Krypto knee padz
- Super seal cuffs
- External key pocket with loop
Hvorfor lige denne våddragt?

O’Neill har igennem en længere årrække produceret deres Psycho serie, som er toppen af poppen indenfor våddragter. Serien er special fremstillet til at give dig en fremragende dag på vandet, selvom omgivelserne er kolde og barske. Dette sikre O’Neill, ved at benytte en kombination af helt unikke neoprentyper, der har en række innovative fordele, der sikre den højeste funktionalitet. Dertil er dragterne ergonomisk designet og har en forbedret holdbarhed. Psycho serien giver dig herved alt det nyeste og bedste indenfor våddragter, og hjælper dig med at hæve dit præstationsniveau på vandet.
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Våddragten vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2020S
  • Køn: Dame
  • Neopren tykkelse: 5 mm
  • Discount BundleName: O'NEILL WETSUIT-W