Women's Epic 6/5/4 Chest Zip w/Hood Våddragt

Varenummer 5378-A00
1,899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Vintervåddragt fra O’Neill. Denne dragt har integreret hætte og er konstrueret i 6/5/4 mm UltraFlex neopren og er isoleret med FluidFlex Firewall. Denne kombination giver god fleksibilitet og varme. Dragten har ydermere limede syninger, hvilket mindsker vandindstrømning og dermed gør dragten varm. Ideel til de kolde vintermåneder herhjemme.
Detaljer:

- 6/5/4mm UltraFlex DS Neopren
- FluidFlex Firewall
- Gluid & Blindstiched Seam Construction
- F.U.Z.E Entry System
- Double superseal
- Hætte
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Krypto Knee Padz
- Lomme til nøgle
Produktets teknologier
Glued & Blindsticted Seam:er en teknologi, der bliver brugt til high-performance våddragter. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst limer man alle syninger for at mindske vandindstrømning, hvorefter man taper alle syninger der er udsat for meget pres. O’Neill bruger Flexloc syninger, der er både stærkere og mere fleksibel sammenlignet med traditionel blindstich.

100% UltraFlex DS neopren: er en type high-performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. ”Stretch-factor” – 150%.

F.U.Z.E Entry System: er et lukkesystem, der holder dig tør og giver ubegrænset fleksibilitet. Samtidig er det let at komme i dragten med dette system.

Double Superseal Neck: er en 2-lags konstruktion ved halsen, der sikrer maksimal komfort og vandtæthed.

Stratetic Seamless Paddle Zones: er et ergonomisk korrekt panel uden ”trælse” syninger langs armene. Dette mindsker ”rashes” og øger fleksibiliteten og giver maksimal komfort.

Krypto Knee Padz: Ergonomisk beskyttelsespanel på knæene
Brandets historie:

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Dame
  • Neopren tykkelse: 6 mm
  • Discount BundleName: O'NEILL WETSUIT-W