Women's Bahia 1/0.5mm Full-Zip Jacket Våddragt

Varenummer 4933-GJ2
599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

4933-GJ2 –BLACK/ BAYLEN/ DARK OLIVE
O’Neill WMS Bahia 1/0,5mm Front Zip Jacket
Bahia kollektionen er designet til den nye generation af atleter, der ønsker at bringe skønhed, personlighed og selvtillid med på vandet. Bahia kombinerer et ”sprødt” design med funktionalitet på høj plan. Neopren jakken er 1/0,5mm i tykkelsen, hvilket gør den ideel under varmere himmelstrøg. Jakken har flere forskellige funktioner; den kan bruges som solbeskyttelse, til ekstra isolering eller som let beskyttelse imod skarpt rev. Jakken er både super strækbar og let at komme i grundet front lynlås. Kan bruges til surf, SUP og anden aktivitet på vandet.
- UltraFlex Neopren
- Double Superseal Neck
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Flatlock syninger
- Front lynlås
Flatlock syninger: er en teknologi, der bliver brugt i hele våddragtsindustrien. Det fungerer således at neoprenpanelerne overlapper hinanden og dernæst bliver syet sammen. Derved opnås god slidstyrke og komfort. Denne type syning bruges ofte i sommerdragter.
Double Superseal Neck: er en 2-lags konstruktion ved halsen, der sikrer maksimal komfort og vandtæthed.
Stratetic Seamless Paddle Zones: er et ergonomisk korrekt panel uden ”trælse” syninger langs armene. Dette mindsker ”rashes” og øger fleksibiliteten og giver maksimal komfort.
100% UltraFlex DS neopren: er en type high-performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. ”Stretch-factor” – 150%.

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Dame
  • Neopren tykkelse: 1.0 mm
  • Lukning: Front zip