Women's Bahia 1.5mm FZ Sleeveless Full - Våddragt

Varenummer 4860-GJ2
849.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

4860-GJ2 –BLACK/ BAYLEN/ DARK OLIVE
O’Neill WMS Bahia 1,5mm Sleveless Full
Bahia kollektionen er designet til den nye generation af atleter, der ønsker at bringe skønhed, personlighed og selvtillid med på vandet. Bahia kombinerer et ”sprødt” design med funktionalitet på høj plan. Denne type våddragt går under navnet; Long Jane, en ærmeløs dragt med lange ben. Denne kommer med en kort lynlås foran, for maksimal fleksibilitet. Dragten kan bruges de varme sommermåneder herhjemme til både surf, kajak, SUP, wakeboard, sejllads og anden vandsportsaktivitet. Kan evt. kombineres med en thermo-top hvis vinden er kølig.
- UltraFlex Neopren
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Flatlock syninger
- Krypto Knee Pads
- Front lynlås
Historien om brandet
Flatlock syninger: er en teknologi, der bliver brugt i hele våddragtsindustrien. Det fungerer således at neoprenpanelerne overlapper hinanden og dernæst bliver syet sammen. Derved opnås god slidstyrke og komfort. Denne type syning bruges ofte i sommerdragter.
Stratetic Seamless Paddle Zones: er et ergonomisk korrekt panel uden ”trælse” syninger langs armene. Dette mindsker ”rashes” og øger fleksibiliteten og giver maksimal komfort.
100% UltraFlex DS neopren: er en type high-performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. ”Stretch-factor” – 150%.
Krypto Knee Padz: Ergonomisk beskyttelsespanel på knæene

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: O'Neill
  • Køn: Dame
  • Neopren tykkelse: 1.5 mm
  • Lukning: Front zip