Formula Jacket Dame Skijakke - Black-Pebble Rock

Varenummer LS15-I04-15098
3,249.00 DKK 6,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
KJUS Formula jakken er den ikonisk jakke fra Kjus. Denne sæson har Kjus nytænkt Formula jakken og givet den et nyt dynamisk og feminint design, og beholdt den komfortable pasform med 4-vejs stræk.
Jakken er blevet opgraderet med Kjus’ patenterede AC-vent teknologi, der bruger kroppens eget naturlige kølesystem til at reducere mængden af energi, der bruges til at styre kroppens klima. Dette system gør, at jakken hele tiden regulerer sig efter kroppen, så du hverken kommer til at fryse eller svede for meget.
For at give Formula jakken endnu bedre klimaregulering er den isoleret med 80 gram Fast Thermo, der holder fugten væk fra kroppen og 3D net indsats på skulderne.
Formula Jacket har flere tekniske funktioner som bl.a. Derzimax, Fast Thermo Core og FAST//20

Detaljer:
- Aftagelig hætte med en-hånds justering
- YKK 2-vejs front lynlås med hagebeskyttelse
- Snefang
- Pre-formede ærmer for maksimal komfort
- 2 lags stof
- Udvendigt materiale: 89% Polyamid, 11% Elastan
- 4-vejs stræk for med fugtigheds management egenskaber
- Foring: 89% Polyester, 11% Elastan
- Krops isolering: 100% Polyester (Kjus Fast Thermo 80 gram fyld)
- Vandsøjle: 20.000 mm
- Åndbarhed: 20.000 g/m2/24h
- Regular fitHistorien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Jakketype: Skijakker
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Regular
  • Isolering: Foret
  • Vandsøjletryk: 20.000mm