Women Duana Jacket pebble rock-white

Varenummer LS15-I10S-10701
2,749.00 DKK 5,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne jakke er designet til de skiløbere, der søger maksimal varme i en slank pasform. De naturlige dun er kombineret med tynd, let isolering, der opretholder sin form og ydeevne over lang tid. Den ekstra høje krave, lukkede hætte, lynlås og smarte elastiske manchetter forsegler varmen og holder den tæt på kroppen. Flere lommer med en lynlås og et aftageligt snefang, der tilføjer komfort og justerbarhed, så jakken kommer til at passe lige præcis din krop helt eminent.

Detaljer:
- 2-vejs vandafvisende YKK® lynlås midt foran
- Justerbar kant med træksystem
- Aftagelig hætte
- 4-vejs stretchfor med 3D-mesh skulderindsatser
- Fast justerbart snefang med jakke-til-bukser forbindelse
- To indvendige opbevaringslommer: en i mesh og en YKK lynlåslomme
- KJUS AC-Vent ventilationssystem
- Forformede sæt-ind-ærmer
- Skipaslomme med YKK lynlås
- Ærmejustering med velcro
- Forlommer med vandafvisende YKK lynlåse

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Regular
  • Isolering: Foret
  • Vandsøjletryk: 20000mm