Aurelia Jacket Dame Skijakke - Gold Honey Yellow

Varenummer LS15-I03-52500
3,999.00 DKK 7,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne supervarme hættejakke er hyggelig og behagelig takket være en premium dunisolering og 4-vejs stretchstof med uldindsatser. Jakken har en aftagelig hætte, formet krave med beskyttelse, formede ærmer med integrerede snefangere og velcro-justering for at holde sneen ude. For dig betyder det åndbare, vandtætte stof med AC-Ventilation, at din temperatur forbliver reguleret hele dagen lang.

Detaljer:
- 2-vejs vandafvisende YKK® lynlås midt foran
- Justerbar kant med træksystem
- Aftagelig hætte
- 4-vejs stretchfor med 3D-mesh skulderindsatser
- Fast justerbart snefang med jakke-til-bukser forbindelse
- To indvendige opbevaringslommer: en i mesh og en YKK lynlåslomme
- KJUS AC-Vent ventilationssystem
- Forformede sæt-ind-ærmer
- Skipaslomme med YKK lynlås
- Ærmejustering med velcro
- Forlommer med vandafvisende YKK lynlåse

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Jakketype: Skijakker
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Regular
  • Isolering: Foret
  • Vandsøjletryk: 20.000mm