Wms Slasher Comp Vest

Varenummer 4938EU-GF4
999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Ønsker du en impact vest, der giver dig maksimal beskyttelse og bevægelsesfrihed? O’Neill Slasher er lavet i den eksklusive Nytrolite skum, der giver bedre flydeevne, er 20 % lettere og optager 15-20% mindre vand. Samtidig giver det en bedre impact beskyttelse end almindeligt skum. Slasher Comp vest er lavet i 100 % UltraFlex DS, Nytrolite skum, ekstra støtte i lænden, front lynlås og vrangen kan vendes ud. Alle veste fra O’Neill er testet af nogle af de bedste vandsports atleter i verdenen. O’Neills vest line up sætter nye standarder inden for surf veste.

Detaljer:
- Front Zipper
- Nytrolite Foam
- Anatomical Flex Points
- Segmented Foam Core
- Boardshort Connector
- lavet til kvinder

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S