Wms Slasher B Comp Vest

Varenummer 5331EU-FW1
711.00 DKK 949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
O’neills svar på en impact vest, der er en af de letteste på markedet ”måske den letteste”. Den er lavet ved hjælp af en speciel form for skum, der hedder polyethylen. Ved hjælp af nitrogen, udvides stoffet i en eksklusiv proces ”der ikke kan duplikeres”. På den måde får man et let og samtidig stærkt og luftigt materiale, der kan holde en oppe ude i vandet.
Husk! – Alle o’neills impact veste er kun CE godkendt til at være en impactvest og kan ikke bruges som redningsvest.

Detaljer:
- Strategisk armhul størrelse
- Nitrolite Foam Technologi
- Let og tætsiddende

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2019S
  • Køn: Dame