Psycho Tech 6/4+ Chest Zip W/Hood Dame Våddragt

Varenummer 5368-A00
2,249.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

O’Neill Psycho Tech Chest Zip er lavet gennemgående i den eksklusive, ultra lette og fleksible TechnoButter 3 neopren. Technobutter 3 er den mest fleksible neopren på markedet og er samtidigt 20% lettere og 30% mindre vandabsorberende. Dragten er dermed lettere og tørrer hurtigere, mens den enorme fleksibilitet giver en sublim pasform og ikke begrænser din bevægelighed på vandet. På indersiden af dragten får du Technobutter 3 firewall samt en opgraderet firewall på bryst og i ryggen med den nye ’Air’ teknologi som sikrer dig maksimal varme så du kan blive på vandet så længe som muligt. De nye ”+” modeller er desuden en anelse varmere end den traditionelle model. Psycho Tech serien er O’Neills absolutte topdragt til dig som ikke vil gå på kompromis.

Detaljer:
- Tykkelse: 6 mm på kroppen og 4 mm på arme og ben
- Chest Zip
- Integreret hætte
- Technobutter 3 Neopren
- Technobutter 3 Firewall
- Technobutter 3 ’Air’ Firewall (En udvikling af den klassiske TB3 Firewall i en 3D konstruktion som holder endnu mere luft og på den måde varmer maksimalt.)
- Critically Taped Seams
- Stitchless Technology (Der syes ikke i dragten hvilket vil sige at neoprenen ikke har huller og dermed er ekstra tæt. Neoprenen limes og svejses på ydersiden mens den sikres med en fuld TB3X tape på indersiden. Det giver en kombination af styrke og komfort som ikke kan slås)
- Glatskin på front og ryg for at sikre mod vinden
- Double Super Seal Neck
- Redzone Vandtæt Lynlås
- Minimal Seam Design
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Krypto Knee Padz
- PLUS (+) = 0,5 mm ekstra tykkelse for endnu mere varme
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2022
  • Køn: Dame
  • Neopren tykkelse: 6/4mm
  • Dragttype: Hættedragt
  • Lynlås: Chestzip