Wms Psycho Tech 5/4 BZ Full Våddragt

Varenummer 5431-GF5
2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Våddragten er fremstillet med O’Neills Technobutter 3 neopren, som er det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme og komfort. Denne neoprentype er kommet for at blive i O’Neill’s udvalg og opfylder uden tvivl dine behov. Våddragten kommer med den klassiske Back Zip lunkning.
O’Neill giver dig med denne dragt et ergonomisk lækkert design, der sikrer høj mobilitet og mindsker evt. udslet ved armene. Dette har de kunne sikre med deres ”seamless paddles”, som gør at syningerne ikke generer din oplevelse på vandet. Den er konstrueret med helt specielle knæ paneler, hvor neoprenen er ekstra slidstærk. Det slidstærke materiale går ikke på kompromis med fleksibiliteten, der stadig forbliver i top. Designet sikrer dig en lille lomme, hvor nøgler eller andet småt kan opbevares. Lommen er ergonomisk designet, yderst slidstærk og nem at komme til på benet.

Detaljer
- Technobutter 3 neoprene
- F.U.Z.E. Entry system
- Double superseal neck
- Strategic seamless paddle zones
- Krypto knee padz
- Super seal cuffs
- External key pocket with loop

Hvorfor lige denne vådrragt?
O’Neill har igennem en længere årrække produceret deres Psycho serie, som er toppen af poppen indenfor våddragter. Serien er special fremstillet til at give dig en fremragende dag på vandet, selvom omgivelserne er kolde og barske. Dette sikre O’Neill, ved at benytte en kombination af helt unikke neoprentyper, der har en række innovative fordele, der sikrer den højeste funktionalitet. Dertil er dragterne ergonomisk designet og har en forbedret holdbarhed. Psycho serien giver dig herved alt det nyeste og bedste indenfor våddragter, og hjælper dig med at hæve dit præstationsniveau på vandet.

O´Neill´s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at være det førende våddragtsbrand i verdenen. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft et stort fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52, og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Neopren tykkelse: 5 mm
  • Lukning: Back zip