Wms Larosa One Piece True Black

Varenummer 22092100001
1,789.00 kr 2,549.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Leder du efter noget praktisk, funktionelt og stilfuldt? Bare zip op og gå med Women's Burton One Piece, der tilbyder det bedste fra begge verdener. Perfekt til lagdeling og udstyret med Premium DRYRIDE to-lags stof til at holde fugt ude, mens Burtons eksklusive termoregulerende Living Lining® teknologi sørger for at det indvendige klima forholder sig præcis som det skal. En performance One Piece der kan tages med over alt.

Detaljer:
- Regular fit
- DRYRIDE tolags-stof
- Low-bulk THERMOLITE
- Thermo lomme’
- YKK lynlåse
- Bluesign stempel

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame