Wms Larosa Jacket True Black/Stout White

Varenummer 22085100001
1,369.00 kr 1,949.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Larosa-serien fra Burton er meget populær og vi har derfor mange forskellige Larosa produkter – her, Jakken. Jakken til kvinder er spækket med lækre detaljer som en DRYRIDE membran, der sikrer en høj vandtæthed og en hætte med lækker Sherpa fleece, der er dejlig varm. Jakken har yderligere 4 udvendige lommer og 2 indvendige, der sidder smarte steder, hvor man ofte kan have brug for dem - specielt i liften.

Detaljer:
- Regular fit
- DRYRIDE tolags-stof
- Low-bulk THERMOLITE
- Thermo lomme

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame