Wms Jet Set Jacket Hibiscus Pink Oversized Floral

Varenummer 10081107961
1,049.00 kr 1,499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Den bedst sælgende jakke fra Burton til kvinder ”Jet Set”, kombinerer miljøbevidsthed og varme gennem THERMOLITE®-isolering, der er lavet af 40 procent genbrugsindhold. Du kan bruge jakken som hverdagsjakke derhjemme, men sne i vinterferien er heller ikke noget problem for de vandtætte og åndbare DRYRIDE to-lags stoffer, der stopper vind og vand. Indretningen af jakken er A+, da den råder bod på mange af de problemer andre skijakker har, hvor lommer f.eks. er placeret uhensigtsmæssigt.

Detaljer:
- Slim fit
- DRYRIDE tolags-stof
- Low-bulk THERMOLITE
- Thermo lomme

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame