Hyperfreak 3/2 Chest Zip Dame Våddragt

Varenummer 5348-IC3
2,669.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

O'Neills Hyperfreak er muligvis den bedste kite våddragt du kan drømme om, fleksibilitet, komfort og letvægt. Der er ikke meget mere man kan drømme om i en våddragt. Udover at den er fremragende til kitesurfing, er den god til alle vandsportsgrene der kræver du er aktiv og bevæger dig. Dragten er blandt O’Neills topdragter og er et sikkert hit, til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og performance! Hyperfreak er derfor også hurtigt blevet en team-favorit og vinder af SIMA (Surf Industry Manufactorers Association) ”Wetsuit of the Year” award i 2019. Dragten er lettere og tørrer hurtigere, mens dens enorme fleksibilitet giver en sublim pasform og ikke begrænser din bevægelighed på vandet. Neoprenen i dragten gør uden tvivl Hyperfreak til en af de mest komfortable våddragter på markedet. Men hvad er det lige der gør Hyperfreak så lækker, det tager vi et dyk ned i.

Hyperfreak kommer med O'Neills anerkendte chest zip, front zip eller hvad man vil kalde det. O'Neill kalder det selv F.U.Z.E. Systemet bruger den samme lynlås teknologi som deres patenterede ZEN system. Det er en ekstremt holdbar, pålidelig og lettilgængelig lynlås, der holder dig tør og giver ubegrænset fleksibilitet. Omkring halsen sidder der et Glideskin materiale, som giver dig en høj komfort, mens det holder vandet ude. Når lynlåsen åbnes op vil du finde en indre barriere der holder vandet væk, hvis det lykkedes for vandet at komme igennem den indre barriere, er der to drænhuller i dragten, den ene nede af ryggen, og den anden på skulderen, hvor overskydende vand vil løbe ud.
Omkring halsen på våddragten finder du O'Neills Double Super Seal Neck, som er et justerbart stykke glideskin, du kan justere til at sidde behageligt og tæt lukkende omkring halsen, for at holde vandet ude.

Men det som der virkelig gøre Hyperfreak enestående er brugen af Technobutter 3, Technobutter 3X, syningerne og de tapede sømme.

Kroppen og benene kommer med den anerkendte og ekstremt fleksible Technobutter 3/TB3 neopren. TB3 er lavet af to lag, et indre lag og et ydre lag. Sammenlagt er de to lag 20% lettere og absorbere 30% mindre vand. Neoprenens hurtige tørre egenskaber, gør at du sammensat med den lette vægt og lavere vand absorbering kan surfe længere, sammensætter du det med en strækbarhed på 160-180% får du en vanvittig dragt, hvor komfort er nøgleordet.

Til armene og skuldrene bruger O'Neill TechnoButter 3X, meget kortfattet har O'Neill taget deres TB3 neopren og gjort den bedre. TB3X lineren er lavet med 85% genbrugte materialer og har en strækbarhed på 180-220% der virkelig giver dig bevægelsesfriheden du har brug for når du dyrker en disciplin der er afhængig af armene.

Til syningerne har O'Neill valgt at bruge deres Glued & Blindstitched Seams. Det smarte ved denne syning er at den kun går delvis igennem neoprenen, som giver en god komfort på indersiden, så man ikke mærker tråden. For at syningen kan holde og der intet vand kommer igennem, har de givet den en omgang lim, så de er sikre på at vandet bliver ude. Under syningen finder du O'Neills TBX tape. Det er den letteste og mest fleksible neopren tape nogensinde udviklet, det holder syningerne tætte, tørre, holdbare og ekstremt fleksible, for den ultimative komfort.

Lidt om O'Neill
O’Neill har siden 1952 produceret våddragter, og er i dag verdenskendte. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill, som i 1952 åbnede verdens første surf butik i San Francisco. Her kunne vandtemperaturerne i vintermånederne nå helt ned til 0 grader celsius. Derfor producerede Jack O’Neill verdens første neopren våddragt, så han kunne surfe året rundt – og på den måde blev O’Neill til. O’Neill er sidenhen blevet kendt for produkter af ypperste kvalitet, hvor pasform og funktionalitet er i førersædet.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2024
  • Køn: Dame
  • Neopren tykkelse: 3/2mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Chestzip