Wms [ak] GORE-TEX Upshift Jacket Trellis

Varenummer 21282101300
1,999.00 kr 2,849.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du tit bliver overophedet om eftermiddagen kan det være en god ide med en skaljakke, der ikke tilføjer ekstra varme til din krop. Denne skaljakke er meget let, da den ikke har noget isolation, men tilbyder stadig toppen indenfor vandtæthed, der selvfølgelig kommer igennem GORE-TEX-stemplet. Du kan være helt sikker på, at du ikke bliver våd uanset vejrforholdene med denne lækre damejakke.

Detaljer:
- GORE-TEX
- StormForm Fulltime Contour
- Uses YKK Water Resistant Zippers
- Living Lining Mapped with Soft Taffeta and Closed Cell Mesh

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame