Wingboard Lite Tech 6’7" X 28" SUP Board 2021

Varenummer 2006210101008
6,699.00 DKK 7,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Nogle mennesker forstår wingboarding med det samme, mens andre kæmper – men det handler meget om at vælge det rigtige gear og forstå de grundlæggende tekniske aspekter.
Derfor var Starboards mål med dette board at skabe en tidlig og nem start, opnå fremragende balanceegenskaber under sejlads og have en hurtig genstart, når man falder i vandt.
Boardet kommer i de ultrafede farver, og er kompatibelt med en foil, så du kan få det helt rigtige set up.

Konstruktion
Siden Starboard begyndte at lave boards for 26 år siden, har de vundet flere priser og verdens titler, end noget andet brand. De tilbyder et ambitiøst brætsortiment for at forblive banebrydende i alle ting, der har noget med vandsport af gøre. For hele tiden at være et skridt foran har Starboard konstant nytænkt og videreudviklet på deres produkter. Dog har de holdt fast i de ting, som har virket bedste, hvoraf vi fx ser Lite Tech konstruktionen. Konstruktionen kommer med et gennemført dække af australsk fyrretræ kombineret med forstærket næse, der let tager imod stød. Alt dette gør konstruktionen let og rigid.

Specifikationer
- Længde: 200,7 cm
- Bredde: 71,1 cm
- Tykkelse: 10,4 cm
- Volumen: 115 L
- Kompatible med vægt fra: 40-95 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021