Wingboard Lite Tech 6’3” X 28.5” - Wingboard 2022

Varenummer 2006220301003
4,919.00 DKK 8,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Wingboard Lite Tech 6’3” X 28.5”

Den nye Wingboard-serie henter designinspiration fra vores højtydende SUP-foliebrædder og Windsurf-foliebrædder i olympisk klasse – der kombinerer folieringens hastighed og effektivitet med vindens kraft.
Målet med Wingboard-folien er at give dig maksimal ydeevne i en lille størrelse, mens den passer til dit niveau, fra begynder til ekspert.

FORMEN
For at komme i gang har vi brug for stabilitet, og da volumen virker på gearing, jo længere væk volumen er fra dine fødder, jo mere stabilitet skaber den. Vi placerede volumen i skinnerne, ved den firkantede næse og ved den lille "platform" ved brættets hale. Stabilitet skabes også ved at have fødderne så tæt på folien som muligt. Vi vil ikke foliere med "Høje hæle", så jo tyndere et bræt er, jo bedre kører det.

BOXY RAILS
Pak volumen, hvor du har brug for det, og øger flyderen og stabiliteten, så du kan benytte et smallere og kortere board.

RUND NÆSE
Gør det utroligt tilgivende ved touch downs, da næsen hopper og skummer af det store overfladeareal, ikke klæber og bremser dig.

KANAL BUND
At komme dybere mod halen hjælper med at pumpe, vippe brættet til frigivelse og hjælper også med stabiliteten.

NYE FODSTRAPINDSÆTTER
Den nye 18 cm afstand mellem indsatserne giver dig mulighed for at have en bredere fodremsspændvidde for bedre trimning og kontrol under foliering, da du kan mikrojustere din position.

BÆREHÅNDTAG
Bærehåndtaget flyttes til bunden af brættet for at undgå at forstyrre under foliering, men alligevel nemt at bære.

NY SELVVENTILERENDE VENTIL
En selvventilerende luftventil er tilgængelig på tavlen. Denne ventil er selvventilerende, så den må ikke røres eller fjernes - ellers risikerer du at beskadige ventilsystemet.


 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2022
  • Board Volume: 115-119L