Wing V2 - Anthracite / Lime

Varenummer ENSISW21-C5
4,899.00 DKK 6,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

ENSIS Wings er til surfere, der ønsker at skubbe grænserne for wing-surfing. Wingen giver perfekt stabilitet, masser af kraft og maksimal fremdrift, både i let og hård vind. Wingen er nem at håndtere og giver masser af sjov på vandet – både på SUP board eller med hydrofoil.

Key Features

Fra første forsøg til Pro
Vingen flyver ekstremt stabil, er let i hånden og har utrolig kraft og fremdrift til at komme i gang, cruising og hop. Ideel til alle, fra første tur til professionelt niveau.

Maksimal ydelse i alle vindstyrker
Det unikke design muliggør denne perfekte kombination af stabilitet, kraft og fremdrift. Ideel til alle forhold fra let vind til stærke vindstød. Sejldugen strækkes også uden vindtryk, så flagren reduceres og maksimal kontrol garanteres.

Til freeride, bølge og freestyle
Enorm fremdrift, let kontrollerbar kraft og perfekt stabilitet - disse egenskaber er kombineret med nem håndtering og garanterer maksimalt sjov under freeriding, bølgesurf og freestyle.

Perfekt placerede håndtag
De fire håndtag er nøjagtigt, hvor de skal være. Tre brede håndtag til perfekt håndplacering og et smalt håndtag midt i strut’en til trapezlinen. For alle windsurfere, der ikke ønsker at undvære en bom, kan denne let monteres i enden af strut’en takket være øjet i enden.

Højeste materialekvalitet, præcist håndværk
Alle dele er lavet i højeste kvalitet. Vingen er ekstremt robust og let.

Nem at transportere
Vingen kan pakkes ned så den fylder meget lidt og transporteres i den medfølgende taske.

Tekniske Detaljer

Robust, let dug
Tejin 3x3 dugen der bruges til hele vingen, er det bedste materiale tilgængeligt på markedet. Materialet fra Japan kombinerer stivhed og vægt på den bedst mulige måde. Sammen med ENSIS Canopy var vi i stand til at udvikle det robuste, stive og alligevel lette ENSIS materialekoncept.

Stærke, komfortable håndtag
Håndtagene er lavet af meget elastisk, blødgjort stof blandet med EVA. De er stive og stadig behagelige at holde. Hvert håndtag er forbundet med strut’en ved hjælp af forstærkninger. Dette fordeler kraften over hele strut’en og koncentrerer sig ikke kun i samlingen. ENSIS-håndtagene muliggør meget direkte vingekontrol.

Resistent Front Tube
Front Tuben er forstærket med særligt elastisk materiale i alle forbindelsessegmenter og i vingespidserne. Disse forstærkninger forhindrer materialet i at gnave og øger dermed vingens levetid.

Stabil bagkantkant
Bagkanten er forstærket med et Dyneema-bånd og er derfor meget mere elastisk. Dette reducerer flagren og sikrer mindre slitage.

Hurtigt one-pump system
Max-flowventilen og de dobbelte oppustnings- og udluftningsventiler, muliggør hurtig oppumpning og lige så hurtig udblæsning.

Sømme og syninger i højeste kvalitet
Sømmene i forkant og strut er forskudt med et lag af insignier. Til sømmene bruges en særdeles elastisk specialtråd fra britisk produktion. ENSIS-struts er lavet til et ekstremt internt tryk på 7 til 8 psi. Dette gør det muligt for ENSIS Wing at have en maksimalt stabil front tube og strut.
 

Specifikationer

  • Brand: ENSIS
  • Årgang: 2021