Wide Point Starlite 8'10 x 32

Varenummer 2008200101010
11799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Wide Point Starlite 8'10" X 32" 2020
Intro:
Wide Point er det mest stabile bølge SUP board du finder på markedet. Med en udformning som er inspirert af PRO boardet samt nye og progressive bund shapes får du et board med masser af fart som reagerer hurtigt. Når du tilføjer den ekstra bredde får du et mere komfortabelt og lettere surf som giver længere sessions.
Starboard som SUP-konstruktør
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Teknologiernes betydning for dig:
Starlite konstruktionen er bygget med Carbon rails som giver masser af beskyttelse mod skrammer fra padlen og stivhed til boardet. Midt i boardet ligger 3 T-stringers som sørger for at boardet ikke knækker hvis man kommer mod bunden eller lignende. Hele boardet er dækkes i flere forskellige lag glasfiber som giver boardet et let og stærkt skelet som er forstærket hvor du står så du får bedre energiudnyttelse af dine tag samt ekstra beskyttelse mod impacts. På 2020 modellen er malingen blevet opdateret så den giver et mere unikt look til hvert board, får færre skrammer og er mere miljøbevidst. Som på alle bølgeboards er den en super solid kick pad bagerst på boardet så du har masser af traction når du bevæger dig helt tilbage på boardet.
Wide Point har en smal nose som giver dig fart ind på bølgen mens den brede mid-section giver en utrolig stabilitet og balance. Den lavere rocker i nosen gør desuden at du fanger bølgen hurtigere mens den store rocker i tailen giver dig ekstra power ud af dine sving. Tailen er desuden flad så du får ekstra stabilitet når du træder tilbage og ekstra fart ud af dine turns.
Wide Point starter i en mono konkav som hurtigt guider vandet til tailen for at genere fart og stabilitet. Midt på boardet fordeler den sig til en double konkav som giver dig ekstra føling med dine kanter samt bedre stabilitet i dine sving omkring V-tailen. 8’10” modellen kommer deusuden med et thruster Quad setup så du har masser af muligheder for at tilpasse dig forholdene.

Hvorfor er dette board lige noget for dig?
8’10” er til dig der ønsker et kortere, stabilt og følsomt board der kombinerer performance og komfort på bølgen. Boardet giver dig masser af mulighed for at dreje skarpt og virkelig få noget ud af det med det korte og kompakte outline. Er du erfaren surfer som leder efter et komfortabelt board med masser af performance er Wide Point et fremragende bud.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 8’10” – 270,2cm
- Bredde: 32” – 81cm
- Tykkelse: 4,3” – 11cm
- Liter: 143L
- Anbefalet vægt: 45-95kg
- Finne: Thruster Quad Center: 170 Quad: 4,7”
- Vægt: 9,22kg
- Retningsstabilitet: 7/10
- Manøvreegenskaber: 9/10
- Stabilitet: 6/10
- Fart: 6/10
Teknologier
Starlite Konstruktion
Mono til double konkav
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 8-9'
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Wave