Wheelie Gig Board Bag Catalog Collage Print

Varenummer 10994107960
Fra
909.00 DKK 1,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Dyrt udstyr bør holde længe og det kan derfor være en super god ide, at anskaffe sig en taske – både til transport, men bestemt også opbevaring. Denne smart snowboardtaske fra Burton er en multipack, hvilket betyder, at du kan have op til 2 boards i den. Tasken har foring på alle leder så boardet optimalt beskyttes og desuden har tasken hjul til nem transport i fx lufthavne osv.

Detaljer:
- Multi-board taske
- Skulderstrop
- Lynlåse, der kan låses
- Hjul
- Op til 2 snowboards
- Ekstra rum til opbevaring

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboardbranchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du vil aldrig gå galt i byen med Burton produkter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22