Waterline Lite Tech 12'6" X 28" - SUP Board 2021

Varenummer 2012210101024
4,849.00 DKK 9,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Dette padleboard er designet som et specialiseret SUP-board til fladt vand - Waterline lover den jævneste og mest afslappende padleoplevelse under forhold med så få bølger som muligt.

Boardet her er en form med fokus på at opnå maksimal hastighed og stabilitet uden træk eller lyd. Med 75% hastighed er dette skrog hurtigere end nogle racing-boards, så for de fleste ryttere er det i bund og grund det hurtigste SUP board du kan få.

Konstruktionen
Siden Starboard begyndte at lave boards for 26 år siden, har de vundet flere priser og verdens titler, end noget andet brand. De tilbyder et ambitiøst brætsortiment for at forblive banebrydende i alle ting, der har noget med vandsport af gøre. For hele tiden at være et skridt foran har Starboard konstant nytænkt og videreudviklet på deres produkter. Dog har de holdt fast i de ting, som har virket bedste, hvoraf vi fx ser Lite Tech konstruktionen. Konstruktionen kommer med et gennemført dække af australsk fyrretræ kombineret med forstærket næse, der let tager imod stød. Alt dette gør konstruktionen let og rigid.

Specifikationer
- Længde: 426,7 cm
- Bredde: 71,1 cm
- Tykkelse: 18,1 cm
- Volumen: 259 L
- Kompatible med ryttere fra: 50-110 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Boardstørrelse: 12'6
  • Board Volume: 220-224L