Roan Bib Overall Gi Camo

Varenummer G1351909-CMG
1399.00 kr 1749.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Roan Bib er den rigtige påklædning, når det kommer til ultimativ beskyttelse. 15K åndbar vandtæthed kommer i en 2-lags V-science skal lavet med REPREVE genbrugsfibre for mindre påvirkning af miljøet. Et afslappet fit, justerbare elastiske seler og neopren i sidetaljen giver dig mulighed for at være den bedste version af dig selv på bjerget, mens den overordnede stil, fuldt tapede syninger og Zip Tech jakke-til-bukser-funktionen giver dig dækning fra top-til-tå.

Detaljer:

- Vandtæt / åndbarhedsgrad: 15.000 mm / 15.000 g²
- V-Science 2-lags
- Afslappet pasform
- V-Science med Repreve & ikke-fluoreret DWR
- V-Science åndbart foringssystem
- Zip Tech interface til jakke
- Neopren i sidetaljen
- Justerbare elastiske seler
- Ventilationsåbninger med lynlås i mesh
- Triple forstærket
- Brystlomme
- Baglommer
- Varme: 5/11 på Volcoms skala
- Tørhed: 8/11 på Volcoms skala

Volcom’s historie

Volcoms historie begynder i 1991, da brandet bliver født i Californien, USA. Volcom er drevet af deres vilje til hele tiden at optimere produkterne, hvilket også forklarer deres kerneværdier: at de selv bruger deres produkter, at de er drævet af deres produkter, at produkterne har en lang levetid og at produktionen skal være bæredygtig. Alle disse faktorer spiller sammen for at skabe de bedste kvalitetsprodukter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Volcom
  • Køn: Herre