Vista - Red

Varenummer KAY-WAVIS01-RED
6,998.00 DKK 9,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Wave Sports Historie, hvem er de?

Wave Sport er et globalt kajakbrand, der lever og ånder for kajaksporten. De har siden deres spæde start leveret en række fantastiske produkter, til verdenskajak udøvere, der med åbne arme har taget deres produkter til sig. Wave Sports kajakker vil gøre alt for at give dig en fantastisk dag på vandet, grundet den høj kvalitets materialer, deres kajakker er produceret i.
Produktinformation

Vista Expedition er den eneste tandem kajak i Danmark, der er godkendt til udlejning af søfartsstyrelsen, og er både mere sikker og stabil end en kano.
Det er en rummelig tandem kajak, der er god til touring. Dens strømlinede konstruktion giver den fart, stabilitet og nem håndtering – og så glider den rigtig let hen over vandet.
Den har åbent cockpit, med plads til forskellige slags roere, samt ekstra plads til de lidt mindre passagerer og kæledyr. Med et stort opbevaringsrum, er der også god plads til oppakning på turen.
Detaljer:

- Længde: 485 cm
- Bredde 82 cm
- Vægt: 41 kg
- Maks kapacitet: 300 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Wave Sport
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Tandem, Touring
  • Ror: Uden ror