Venus Dame Snowboard 2023/24

Varenummer N.23.SNW.VEN.XX
2,399.00 DKK 2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Med en opgraderet form er den evigt populære Venus udstyret til, at en ny generation af kvinder kan tackle hele bjerget. De har givet den en sløvere, directional silhuet med en 10 mm tilbagelænet holdning, der gør det lettere at surfe gennem dyb sne, men som er alsidig nok til noget switch-kørsel, hvis du kan lide at være kreativ ved sideslag eller tage et par omgange igennem Parken, kan den også det.

Inde i snowboardet har Nidecker beholdt den samme Master Core og parret den med en Standard Camrock-profil, der giver en livlig respons uden at føles for nervøs, når du skifter kanter. Triax glas og deres unikke Absorbnid™ forside gør, at det føles stabilt ved høje hastigheder. For erfarne kvinder, der kan lide at rive alt sne op på deres vej, tilbyder Venus en fuldt udstyret quiver killer til en fantastisk pris.

TEKNISKE DETALJER
KONSTRUKTION - PREMIUM SANDWICH
Denne konstruktion er på næste niveau. Den øger kraften og responsen fra deres standard sandwichproduktion. Tilføjelse af avancerede materialer som Carbon og Kevlar® giver brættet mere pop og forbedret stødabsorbering.

INSERT - 4/2-5
Med 5 rækker indsatser hver 2. cm er denne kombination industristandarden og fungerer med alle bindinger på markedet. Vores referenceposition er midterpositionen.
GLASFIBER - TRIAX PLUS
Resultatet af omfattende test med deres ryttere og ingeniører, deres Triax-laminat er orienteret i 45° i forhold til boardet og indeholder forskellige glas-tætheder. Dette giver ensartet vridningsflex, bedre pop og mere reaktivitet på hver tur.

TRÆKERNE - MASTER CORE
Master Core-konstruktionen er et produkt af deres lange historie af udvikling i materialer og træhåndværk. Det er den perfekte harmoni af forskellige trætætheder og -varianter (poppel, bøg, gran og paulownia), hvilket resulterer i et overlegent vægt-til-ydelse-til-effekt-forhold og en ultra-stærk, ekstra responsiv, let kerne.

BASE - N-5000
N-5000 er deres universelle base. Den er designet til at absorbere voks for at den kan klare hele sæsonen. Denne base er usædvanlig holdbar.

TILSÆTTEDE FIBER - POP CARBON
Strategisk placering af carbonfibre fra halen til de bagerste indsatser og fra næsen til de forreste indsatser, hvilket resulterer i et mere reaktivt bræt med øget pop og stivhed. Dens vibrationsdæmpende egenskaber gør den ideel til mere aggressiv kørsel under alle forhold.

Længde Bredde Binding Størrelse
147 254mm M/LEr du stadig i tvivl?
Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes over Mail eller Telefon, men et kig forbi en af vores butikker i Herning og København er også velkommen.
Mail: info@oneopensky.dk
Telefon: 97 12 29 65
 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Hybrid Camber
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste