V7 Aluminium Mastset 82

Varenummer MASTSET-82V7TP-ALU
1,874.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Starboard laver et mastesæt i Aluminium som er et af de stiveste på markedet. Masten er bygget i aluminium for at gøre den stiv og stærk så den ikke giver sig under pres i vandet. Tykkelsen på selve væggen i masten er mindst mulig for at spare vægt men der ligger 3 stærke ’søjler’ i masten som sikrer styrke. Masten er desuden forstærke både ved for og bagkant. Du får det klassiske foil mount som passer til alle boards men også et Deep Tuttle system hvis du tager det klassiske system af.
Hos Starboard sidder en del af fuselagen på mastesættet hvilket skaber ekstra styrke og stivhed. Det giver desuden mulighed for Starboards Quick Lock system som gør det lynhurtigt at skille og samle foilen.

Hvorfor du skal vælge lige præcis Alu V7
Aluminium masten er super solid og stærk så du hurtigt kommer i gang med foil. Desuden kommer den med Quick Lock systemet som er hurtigt og nemt at gå til. Den perfekte foilmast til et Starboard

Detaljer:
• Quick Lock HD system
• Top Plate mounting
• Deep Tuttle mounting

Specifikationer
• Mast: 82cm

Inkluderet:
Skruer + værktøj

Starboards historie
Brandet Starboard er lavet af den tidligere Windsurfing verdensmester Svein Rasmussen. Mærket er af en exceptionel høj kvalitet over hele linjen, så hvis du vil have det bedste af det bedste leder du det helt rigtige sted. Starboard er en aktiv kriger i kampen mod plasticaffald i havene og de prøver helt generelt at ligge nogle miljørigtige standarter over hele linjen.
Starboard har igennem længere tid udviklet foils til windsurfing og har derfor stor erfaring. Al denne erfaring er nu kommet alle de andre foil-grene til gode og med Starboard er du således 100% sikker på at det system du køber virker og er gennemtestet inden brug af de allerbedste i branchen.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til f.eks. størrelsen af vinger eller længde på mast. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Foil Type: SUP foil, Surf foil, Wing foil