Twin Skin Superlite Medium Ef - Uden Binding

Varenummer N40520
1,874.00 DKK 2,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Twin Skin Superlite EF er altid en favorit blandt skiløbere, der ønsker at tage det næste skridt, og er en let, alsidig ski til alle forhold. Skien benytter den såkaldte EF-teknologi for et effektivt, tilgivende spark, der kræver mindre energi. Speed Grinding 2.0 tilbyder flow og lethed i race-kvalitet. Det forskudte design med Twin Skin mohair strips giver ensartet, effektivt greb, selv i hårde forhold.
Brug mere tid på at nyde venner, familie og skiløb og mindre tid på at få dit udstyr til at fungere på ski med Twin Skin og Efficient Forward-teknologi. Det pålidelige greb med Twin Skin mohair supplerer det effektive Forward design helt perfekt, hvilket gør det muligt for skiløbere uden verdens bedste teknik at følge med.

Detaljer:
- Efficient Forward
- Air Core Basalite
- Speed GrindingFischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2023-24