TWIN SKIN PERFORMANCE MED SET / BDG CONTROL STEP

Varenummer NP25520
1,679.00 DKK 2,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Det nemme, tilgivende Efficient Forward-design optimerer kickfasen for skiløbere på ethvert niveau. Det forskudte design med variabel dybde af Twin Skin mohair-strimlerne giver rekreative skiløbere ensartet, effektivt greb under hårde og glaserede baneforhold. Fås i to farver.
Enestående
Hvad gør Twin Skin så speciel: Som navnet antyder, handler det om to separate skins, der er arrangeret i forskudte positioner med variable basedybder for jævn og afbalanceret glidning. Skins sikrer en pålidelig sparkevirkning, især under hårde eller iskolde forhold. Takket være den unikke teflonbelægning af skins minimeres fugtoptagelsen og efterfølgende isning væsentligt.

Da længden af ​​skins ikke kan tilpasses sneforholdene, ligesom skiway kan, er den individuelle placering af bindingen særlig vigtig. Takket være de justerbare TURNAMIC®-bindinger kan du specificere ydeevne: Flyt dem fremad for mere greb og lettere klatring. Flyt dem bagud for mærkbart bedre glideegenskaber. Så du er ideelt rustet til alle forhold.

Behandl dine Twin Skin ski rigtigt, og de vil gøre det samme for dig. Der er to specialiserede produkter, der virkelig får arbejdet gjort: Easy Skin Cleaner renser alt, hvad der ophobes i dine skins, for at sikre topglideevne og klatreevner. Den komplementære Easy Anti Ice Skin HF, en flydende fluorvoks, reducerer isopbygning på huden, når forholdene varierer mellem fugtig og tør sne. Begge disse produkter undgår specifikt brugen af ​​fedtede kulbrinteopløsningsmidler, der beskytter skins vedhæftning til ski for langvarig nydelse i sneen.
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2022-23