Tribute 12 - Sunset

Varenummer KAY-TRB1201-SUN
6,229.00 DKK 8,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Det perfekte valg, hvis du ønsker at forene farten og stabiliteten fra traditionelle kajakker med fleksibiliteten fra en sit-on-top kajak.
Triumph 13 hører hjemme både i kystens ”swell-zone”, i åer, på søer, kort sagt lige meget hvilke former for vand du befinder dig i, har du her det helt rigtige værktøj. Kajakken har vandtæt stuvrum med gummiluge i fronten.

På roligt vand kan du medbringe et mindre barn i det indstøbte børnesæde.
Detaljer:

- Mål: 409 x 75 cm
- Vægt: 27 kg
- Lasteevne: 160 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Tandem, Klassisk, Touring
  • Ror: Uden ror