Traverse Kiteboard S26 2022

Varenummer S26KB-TTR
2,049.00 DKK 4,099.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Efter første sæson på markedet har Traverse serien allerede etableret sig som et board der leverer på netop den mission som Naish havde for det: Det ultimative all-round board som giver mulighed for at kombinerer alle styles i en enkelt session. Traverse boardet er inspireret af en freeride mentalitet, der gør det komfortabelt og legende uanset forholdene. Dog har det stadig stabil platform, der også gør det ideelt for carving, boosting og park. Boardet kommer i en aflang smal form, der kombinerer de hurtige vendinger med en stabil carving. Det betyder dog også at du typisk skal have boardet 5-10cm længere end du er vent til.

Specifikationer:
- Long & Narrow = Easy smooth ride
- Continuous Rocker = Chop-eating & forgiving with aggressive pop + soft landings
- Medium Flex = Dynamic, all-around handling
- Centered Inserts = Ability to ride both rails increases longevity
- Rounded Ends = Smooth ride and turning + easy transport + improved releaseNaish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. De udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter og når Naish samtidig bruger de bedste materialer, så har man opskriften på et helt unikt produkt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kiteboard type: Twintip