Traverse Ewan Jaspen Pro Kiteboard S26 2022

Varenummer S26KB-TTE
2,699.00 DKK 5,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Traverse Ewan Jaspan Pro er et markant anderledes pro-board i forhold til hvad man normalt ser. Som standard er et pro-board specifikt designet til netop én disciplin som det excellerer i. Med Ewan Jaspan er designet dog et andet da han selv kiter med en all-round stil og derfor har brug for et board som kan det hele i samme session. Det betyder et længere men smallere board med finner som også er længere men kun 2,8cm. Det giver dig muligheden for at loade boardet helt vildt men samtidig at springe fri fra vandet. Leder du efter en all-round maskine til alle forhold skal du helt sikkert tjekke dette board ud.

Specifikationer:
- Long & Narrow = Easy smooth ride
- Continuous Rocker = Chop-eating & forgiving with aggressive pop + soft landings
- Medium Flex = Dynamic, all-around handling
- Centered Inserts = Ability to ride both rails increases longevity
- Rounded Ends = Smooth ride and turning + easy transport + improved release


Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. De udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter og når Naish samtidig bruger de bedste materialer, så har man opskriften på et helt unikt produkt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kiteboard type: Twintip