Touring Zen SC 12'6" X 30" X 6" komplet pakke

Varenummer 2020210401003
3,999.00 DKK 6,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
En komplet pakke med et klassisk touring board med høj fart, stabilitet og bæreevne på helt op til 110kg. 12’6 er den mest populære længde for touring boards da det er en perfekt balance som sikrer dig et board der virkelig performer. Boardet er smalt og siderne er parallelle hvilket giver masser af retningsstabilitet så du oplever masser glid og power fra dine padletag. Du får her den samlede pakke som gør det nemt og hurtigt at komme på vandet ud at skulle bekymre sig om udstyr. Starboard er kendt for deres høje kvalitet så du har ikke noget at frygte.

Touring SUPS er noget af det allermest populære på det danske SUP-marked og det er med god grund! Den spidse næse på boardet sørger for at du holder den retning som du padler i hvilket, giver dig muligheden for at tage flere tag inden du skal skifte side. Det betyder at du får langt større fart og mere glid. Snuden er ikke kun spids men også flad – det vil sige at den ikke buer op som på andre all-round boards. Touring boardet er længere end de fleste andre boards hvilket giver ekstra fart og power i boardet uden at gå på kompromis med stabiliteten. Boardet er altså bygget til dig som ønsker fart og glid på lidt længere ture både på fladt vand og i bølger. På de nye Starboard Touring er halen af boardet desuden blevet gjort mere ’firkantet’. Det betyder at når du bevæger dig tilbage på boardet så vil det være langt mere stabilt hvilket gør det nemmere at vende og manøvrere på.
Der medfølger: Tasker, padle, pumpe, leash, finne og reparationskit

Konstruktionen
Zen konstruktionen kombinerer lethed og styrke med Starboards ’linear dropstitch’ som er en ny måde at sy boardet på. Dette giver dig ekstra styrke i længden og giver dig dermed et bedre glid, ekstra stivhed og respons. Samlingerne på et SUP-board er supervigtigt fordi det ofte er dem som sætte en begrænsning for hvor hårdt du kan pumpe dit board. Jo højere et tryk jo mere stivhed får du i dit board hvilket giver en langt bedre oplevelse på vandet. Starboard har igennem flere år udviklet en ny teknologi som de kalder Heat Welding. I stedet for at lime boardet sammen som man har gjort i mange år svejser de ny boardet sammen hvilket giver 2 store fordele. Boardet bliver stærkere i samlingen og du får dermed en bedre oplevelse på vandet. Som en bonus er det ikke længere nødvendigt at bruge lim som i sidste ender kan ende i verdenshavene. Zen konstruktionen er en af de absolut bedste konstruktioner på markedet i forhold til hvad du får for pengene. Du får altså et board som både let i kilo og pris uden at gå på kompromis med performance!

Specifikationer
- Længde: 381 cm
- Bredde: 76,2 cm
- Tykkelse: 15,2 cm
- Volumen: 355 L
- Kompatible med surfere fra: 55-110 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2022
  • Boardstørrelse: 12'6