Touring S Deluxe SC 12'6" X 28" X 6"

Varenummer 2012210401006
4,769.00 DKK 7,949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Dette board er et af de absolut bedste boards på hele touring-markedet. Stærk Deluxe konstruktion og med det helt rigtige shape er det lynhurtigt blevet et meget populært board. Boardet er 12’6’’ hvilket gør det hurtigt og let at manøvrere på. S-modellen er en crossover model fra touring til raceboard. Du får altså en super stærk kombination af 2 af de populære discipliner.

Touring SUPS er noget af det allermest populære på det danske SUP-marked og det er med god grund! Den spidse næse på boardet sørger for at du holder den retning som du padler i hvilket giver dig muligheden for at tage flere tag inden du skal skifte side. Det betyder at du får langt større fart og mere glid. Snuden er ikke kun spids men også flad – det vil sige at den ikke buer op som på andre all-round boards. Touring boardet er længere end de fleste andre boards hvilket giver ekstra fart og power i boardet uden at gå på kompromis med stabiliteten. Boardet er altså bygget til dig som ønsker fart og glid på lidt længere ture både på fladt vand og i bølger. På de nye Starboard Touring er halen af boardet desuden blevet gjort mere ’firkantet’. Det betyder at når du bevæger dig tilbage på boardet så vil det være langt mere stabilt hvilket gør det nemmere at vende og manøvrere på.
Der medfølger: Tasker, pumpe, leash, finne og reparationskit

Konstruktionen
Denne konstruktion byder på Fusion Woven Dropstitch som er en ny måde at sy boardet på hvilket giver dig ekstra styrke og stivhed uden at det vejer mere. Det gør altså boardet stærkere og lettere. Samlingerne er varmesvejst hvilket giver dig ekstra styrke. Brugen af lim er nu overflødig og sparer dig for vægt men sparer også naturen for den lim som ellers siver ud i vandet.
Dropstitch teknologien gør Deluxe Single Chamber til en solid vinder i letvægt og styrke. 2000-D forstærkningen øger boardets performance og sammen med Heat Welding får du en konstruktion i absolut topklasse.

Specifikationer
- Længde: 381 cm
- Bredde: 76,2 cm
- Tykkelse: 15,2 cm
- Volumen: 355 L
- Kompatible med surfere fra: 55-110 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Boardstørrelse: 12'6