Touring Pinetek 14'0 x 30

Varenummer 2014200101001
14239.00 kr 17799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer


Touring Pine tech er et board er bygget i Australsk fyrretræ hvilket giver et helt fantastik finish. Udformningen er inspireret af raceboards fra Starboard. Touring shapet er bredere end raceboards og derfor får du masser af stabilitet og kontrol med muligheden for at have oppakning med. Boardet er til ALLE niveauer og er perfekt hvis du leder efter et super komfortabelt board at padle kortere og længere ture både på fladt vand og i chop. 12’6” X 29” er en super kombination a fart og stabilitet hvilket giver det mest effektive glid for riders helt op til 100kg.
Starboard som SUP-konstruktør
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Teknologiernes betydning for dig:
Pine Tech konstruktionen er bygget omkring 100% PEFC certificeret australsk fyrretræ. Fyrren giver både et super sprødt look på boardet men er også super strækt både i forhold til at holde boardets profil men også mod slag og stød. På platformen hvor du står er der er ekstra forstærkning med fyrretræ for at gøre den helt robust mens rails er forstærket med flax-fibre hvilket igen giver dig beskyttelse af boardet.
Touring boardet har en stor konkav som hurtigt og effektivt fører vandet fra nose til tail for at give dig ekstra løft og fart. Rockeren i nosen er lavere end på raceboards for at give dig det optimale skær når du sejler fladt vand mens den skarpe spids splitter vandet uden en lyd. Platformen som du står på, er sænket for at komme tættere på vandlinjen og er super bred for at give dig bedre mulighed for at stå i en god padle position. Boardet har Boxy Rails hvilket vil sige at de er høje for at give dig ekstra stabilitet – specielt når du er ved at vælte. Den brede tail på boardet giver igen mere stabilitet og ekstra opdrift så du nemt kan tage masser af oppakning med og samtidig vende boardet uden besvær. Der er selvfølgelig elastiksnore med for at holde plads på bagagen. Finnen er placeret langt tilbage under halen for at skabe ekstra retningsstabilitet så du nemt kan sejle i en lige linje uden at spilde kræfter på at skifte side og sejle zig-zag.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Touring Pine Tech passer utrolig godt til dig der ønsker et board som er super fedt at sejle på med god fart, komfort og mest af alt uovertruffen stabilitet. Det er nemt at sejle på for alle uanset niveau og ambition og egner sig perfekt som familieboard til leg og sjov på vandet. Selvom det fungere godt som hygge og all round board så er det super fedt at hoppe på for motionens skyld da det nærmest lydløst glider gennem vandet med masser af glid og fart hvilket giver dig en fed fornemmelse af at komme hurtigt frem på et super stabilt board. Med Pine Tech konstruktionen tilfører du et element af beskyttelse som gør boardet utrolig robust mens det samtidig giver et unikt look med det Australske fyrretræs finish.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:

- Længde: 14,0" - 427 cm
- Bredde: 30” – 76cm
- Tykkelse: 7,2”
- Liter: 290L
- Anbefalet vægt: optil 120 kg
- Finne: Single Dol-fin 22
- Vægt: 13,62kg
- Retningsstabilitet: 10/10
- Manøvreegenskaber: 5/10
- Stabilitet: 9/10
- Fart: 10/10

Teknologier

Pine Tech Konstruktion
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 13-14'
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Touring