Touring Oppustelig Sup 12'6" X32 Fusion S26

Varenummer S26SI-TO126
3,899.00 DKK 7,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Touring ISUP giver fantastisk glid og hastighed, mens det forbliver meget let at padle. Det tilbyder overlegen stabilitet og nem padling på lange tursessioner takket være dens brede omrids. Hver Touring har ekstra lastremme, så du kan pakke endnu flere ting til de længere turture. Dens 32-tommers bredde giver overlegen stabilitet, mens formen giver maksimal hastighed med minimal indsats. Alana er kortere i længden sammenlignet med Touring-modellerne, hvilket gør den mere manøvredygtig for lettere ryttere. Boardet har Hydroslick-kanter, hvilket forbedrer frigivelsen af vandet fra halen. Dette maksimerer padleeffektiviteten, så du kommer hurtigere fremad. Ekstra håndtag foran gør det hurtigt og nemt at komme ind og ud af vandet - selv på glatte bredder.
Derudover har boardet Diamond Diecut EVA Pad with Micro Dot Embossing, som giver en blød, behagelig overflade til at komme af og på boardet, mens den giver et sikkert greb, mens du står og padler. Finneboksen er en US-fin boks, som giver dig mulighed for at fastgøre forskellige typer finner, så du kan padle endnu hurtigere.

Konstruktionen:
Naish ISUP er bygget med et bredt, dobbelt PVC-lag på railsene. Dette giver stor holdbarhed, øget levetid og øget stivhed.
Boardet er konstrueret i en helt ny produktionsfacilitet med overlegen lim, materialer og kvalitetskontrol. Dette gør det muligt for Naish’s boards at blive oppustet til en højere PSI (21), for en utrolig stivhed, der fungerer mere som en kompositplade
Derudover har boardet strategisk placeret materiale langs brættets hale, som skaber en frigivelse af vandet, hvilket reducerer den spildte energi som følge af overfladespænding skabt i brættets ende. Dette får mest muligt ud af den energi, du producerer, og bevæger dig hurtigere fremad.

Ideel til ryttere op til 85 kg

Specifikationer:
- Længde: 12’6’’ / 381 cm
- Bredde: 32’’ / 81,3 cm
- Tykkelse: 6’’ / 15,2 cm
- Volume: 323 L

Inkluderet:
- Board
- Rygsæk til boardet med hjul
- Dual Flow Pump
- Reparations kit
- Finne
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022