Touring 14'0 GTW SUP board

Varenummer SUP2-S25T140W
13,799.00 DKK 17,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Touring 14'0 ”GTW er hurtig og nem at padle og er bygget til eventyr. Ved 14'0 ”giver Touring det bedste glid, mens der stadig er rig mulighed for at manøvrere. Rockeren er optimeret til at få mest muligt ud af hvert tag, der sparer energi og giver ryttere mulighed for at padle længere. Et let sænket dæk og en flad bund forbedrer den samlede stabilitet. Den helt specielle næse skærer igennem alle vandforhold, hvilket sikrer let og jævn sejlads, selv under urolige eller blæsende forhold. En anden fordel ved denne form er det store sweetspot i stabilitet, der gør den tilgængelig for padlere på alle niveauer. For dem, der ønsker at udforske længere eller prøve lidt fiskeri, har Touring også lastpropper på næsen og bagtil, så du nemt kan medbringe ekstra tilbehør og forsyninger.

Brættet kommer med en MFC Weed-finne, som har en optimeret vinkel for at undgå at få ting til at sidde fast med vandplanter og tilbyde maksimal retningsstabilitet.

Detaljer:
- MFC Weedfin 9.5
- Ledge Handle
- Grooved & Embossed EVA Pad
- Cargo Inserts

Størrelse:
- Længde: 426,7 cm
- Bredde: 76,2 cm
- Tykkelse: 15,9 cm
- Volume: 320 L

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).


 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021
  • Boardstørrelse: 14'0